Patrooncollecties

Nog nooit was zelf kleding maken zo leuk!
Met PatternMaker en een Patrooncollectie kunt u eindelijk weer kleding naaien, die op uw eigen lichaamsmaten getekend wordt en dan ook beter past dan een confectiemaat.

Een PATROONCOLLECTIE bestaat uit één of meerdere geprogrammeerde modellen, de PatroonMacro's waarmee u naaipatronen op eigen lichaamsmaten kunt laten tekenen.
Met het patroontekenprogramma PatternMaker Basis, dat gratis bij iedere collectie aanwezig is, kunt u deze patronen met een A4 printer uitprinten op ware grootte.
Heeft u een hogere versie van PatternMaker dan kunt u de patronen ook nog veranderen naar uw eigen ideeën vóór het printen.

Kijk hoe makkelijk het is om een patroon op eigen maten te maken.

De ontwerpster Leena heeft voor PatternMaker een aantal aantrekkelijke collecties gemaakt voor een complete damesgarderobe. Door steeds andere stijlkeuzes te maken, creëert u telkens weer een ander model.

Het MAATNEMEN is erg belangrijk voor de pasvorm van de patronen.
Volg daarom nauwgezet de maatneeminstructies die iedere ontwerper bij zijn collectie heeft toegevoegd.

Om een Patrooncollectie te kunnen openen en de patronen te printen, heeft u PatternMaker nodig. Bij iedere Patrooncollectie krijgt u gratis PatternMaker Basis versie bijgeleverd.
Kijk voor meer informatie: PatternMaker Basis


Selecteer hieronder eerst de gewenste Designer van een collectie.

Leena

De originele PatternMaker Designer vanuit Finland, Leena Lähteenmäki heeft diverse patrooncollecties ontworpen voor dames.  

Meer info