Upgrade PatternMaker


Upgraden van PatternMaker VERSIE 6 naar VERSIE 7 .5
Als u nog over versie 6 van PatternMaker/ModeCreaties de Luxe beschikt, is het mogelijk om naar PatternMaker versie 7.5 over te stappen .
De interface van deze versie is totaal veranderd en de gereedschappen zijn verbeterd en uitgebreid. Het programma is gebruiksvriendelijker geworden.

Wilt u weten wat er allemaal veranderd is in versie 7.5 van PatternMaker?
Kijk dan in "Nieuw in versie 7" .

U kunt versie 7.5 met een aantrekkelijke korting van liefst 75 % aanschaffen. Om te kunnen overstappen dient u wel in het bezit te zijn van een registratiekaart van de oude versie.
Alle gegevens hierover vindt u in het upgradeformulier. Vul deze in en stuur hem op!

Downloaden UPGRADE FORMULIER


Upgraden naar een HOGER PROGRAMMA van PatternMaker
Het is mogelijk om over te stappen van de Luxe versie naar de Professional of van de Professional naar de Gradeer Studio.
De programma's werken identiek; bij een hogere versie heeft u echter de beschikking over meer gereedschappen, dus meer mogelijkheden.

Kijk voor een goed vergelijk over mogelijkheden bij : Software vergelijking

Bij overstappen naar een hoger programma betaalt u niet de volledige prijs voor het programma, maar een gereduceerde prijs.
Alle informatie hierover is te vinden in het Upgradeformulier. Zie de link hierboven.
Bij aanschaf van de hogere versie krijgt u een nieuw serienummer verstrekt, waarmee u opnieuw kunt registreren. Hierdoor komen de extra gereedschappen ter beschikking.

Wilt u meer informatie over upgraden en de mogelijkheden, neem dan contact met ons op.