Collecties

Nog nooit was zelf kleding maken zo leuk!
Met PatternMaker en een Patrooncollectie kunt u eindelijk weer kleding naaien, die op uw eigen lichaamsmaten getekend wordt en dan ook beter past dan een confectiemaat.

Een PATROONCOLLECTIE bestaat uit één of meerdere geprogrammeerde modellen, de PatroonMacro's waarmee u naaipatronen op eigen lichaamsmaten kunt laten tekenen.
Met het patroontekenprogramma PatternMaker Basis, dat gratis bij iedere collectie aanwezig is, of een hogere versie kunt u deze patronen met een A4 printer uitprinten op ware grootte .

Kijk hoe makkelijk het is om een patroon op eigen maten te maken. 

De ontwerpster Leena heeft voor PatternMaker een aantal aantrekkelijke collecties gemaakt voor een complete damesgarderobe. Door steeds andere stijlkeuzes te maken, creëert u telkens weer een ander model.

Het MAATNEMEN is erg belangrijk voor de pasvorm van de patronen.
Volg daarom nauwgezet de maatneeminstructies die iedere ontwerper bij zijn collectie heeft toegevoegd. 

Om een Patrooncollectie te kunnen openen en de patronen te printen, heeft u PatternMaker nodig.
Bij iedere Patrooncollectie krijgt u gratis PatternMaker Basis bijgeleverd.
Kijk voor meer informatie: PatternMaker Basis


Selecteer hieronder eerst de gewenste Designer van een collectie.

Women 1

Women 1

Deze collectie bestaat uit een damesbasis garderobe van acht kledingstukken, waarmee u een volledige kledingset kunt samenstellen. Door de vele stijlkeuzes maakt u telkens een ander kledingstuk. Gratis bij PatternMaker de Luxe of hoger.

Gratis
Meer info

Super Jassen

Super Jassen

Deze patrooncollectie voor dames biedt een gevarieerd aantal jassen- en blousesmodellen aan om te naaien. Met het grote aantal overwijdte opties  en de diverse andere modelvariaties en stijlkeuzes maakt U steeds weer een ander model.

€45,00
Meer info

Super Pantalons

Super Pantalons

De patrooncollectie Super Pantalons bestaat uit een aantal verschillende broekmodellen voor dames met diverse modelvariaties en stijlkeuzes.
U kunt steeds weer een ander model maken.

€45,00
Meer info

Super Rokken

Super Rokken

In de Super Rokkencollectie is een groot aantal rokmodellen te vinden voor steeds weer een moderne rok. Daarnaast zijn er nog diverse stijlkeuzes bij ieder model rok te maken.
Naai steeds een rok naar de laatste mode!

€45,00
Meer info

Sport & Outdoor

Sport & Outdoor

Deze patrooncollectie Sport & Outdoor bevat allerhande sportieve modellen voor zowel dames als heren.
U kunt kiezen uit diverse shirts, jacks en broeken. Door het groot aantal verschillende stijlopties kan men eindeloos variëren.

€45,00
Meer info

Lingerie

Lingerie

In deze collectie heeft u keuze uit 6 lingerie modellen voor het maken van uw eigen op maat gemaakte lingerieset. De patronen worden getekend op basis van uw eigen lichaamsmaten gecombineerd met uw specifiek ingevulde lingeriematen. Compleet met Nederlandse naaibeschrijving.

€45,00
Meer info